1  

studio za dizajn i webdizajn 2t

home-ulazna

Miss Universe 2003

Miss Iva Hrkac

Miss Earth - Winnie

Miss rukometa

 Miss Universe Hrvatske Ivana Delac

Frizure show

Best Model 2002

Miss World 2002

Ivana i Tanja

Miss Universe Istra

Haljina za Miss

Miss ex-Yu Stajerske

Miss ex-Yu Tromedja

Miss ex-Yu Salzburg

Miss ex-Yu Tirol
Sve Miss Slovakia
Miss Billiard 2002
Miss Hrvatska 2002
Miss BiH 2002
Miss Earth ´02.
TM of the World
Miss Dijaspora BiH u USA
Miss Una BiH 2002
 

 

 

Best Model of the World 2002 

 

BEST SWIMSUIT 2002 - Ivana Ilić-Barbika

 

 

(nastavak sa prethodne strane)
 Ivanine fotke na naslovnicama su objavili i mnogi turski časopisi, a sklopila je i veliki broj novih ugovora za saradnju sa uspješnim svjetskim firmama. Glamurozno svjetsko takmicenje modela direktno je prenosila satelitska "Star-TV".
   U bečkim diskotekama i u studentskim krugovima proslavljen je Ivanin veliki uspjeh, a sada je još popularnija i kao tv-voditeljica emisije Euro-šou na satelitskom programu. Već je dobila ponudu i za vođenje dječjeg programa na "D" kanalu beogradskog satelitskog programa. 
  Inače, Ivana Ilić - Barbika u Austriji i Evropi nije nepoznata.  Već pet godina uspješno se bavi manekenstvom, a tri godine tv-voditeljstvom. Takođe vodi programe izbora Miss ex-Yu u Austriji, a koje organizuje Stojan Tomičić, bivši izdavač Bečkog magazina. Uz sve to, redovno studira pravo i žurnalistiku. Kako uspijeva sve to sinhronizirati?
   - Poslovi kojima se bavim zahtijevaju puno rada, velika odricanja i samodisciplinu. Jasno mi je da je u životu sve prolazno, tako 

 
  da su mi studiji ipak najvažniji. Paralelno sam na dva fakulteta i sada sam zapela da nadoknadim to što sam bila odsutna sedam dana, jer ispiti su u punom jeku. Do sada sam sve ispite dala u roku i nadam se da ću uspjeti i ovaj put. Želja mi je da po završetku studija postanem jednako dobra pravnica, kao što sam sada mankenka.

 << back / povratak                        još fotki / next >>

 

  always exclusive  studio 2t