studio za dizajn i webdizajn 2t - studiomissuna@yahoo.com 

Nenad Stevanović za MissUna

home-ulazna

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***
DEJAN CUKIC
GRUPA 187

HANA JUSIC

Grupa IF
Lepa Brena
Alen Islamovic
DJINA
Sladjana
COLONIA 2002
Severina: Mala...
menu-ulazna
U bečkom kazalištu „Narrenschloss“, 23. juna 2007. god. održaće se premjera mjuzikla dječije pozorišne grupe „Papillon“,
CRVENKAPA I ZBUNJENI VUK

 
    
    Svi znamo bajku o Crvenkapi, samo... da li je bilo baš tako?
    Ovo je priča koju vam vaše bake sigurno nisu pričale! Po tekstu R. Pavelkića, a u režiji Violete Stevanović, Zajednica srpskih klubova u Beču i Dečija pozorišna grupa PAPILON organizuju predstavu za klince i klinceze ali i odraslu „decu“:
    
      Pozorišnu predstavu
           komediju - mjuzikl
-
   CRVENKAPA I
   ZBUNJENI VUK

 23. juni 2007. Sa početkom u 18 sati
               NARRENSCHLOSS

               Gasometer hala C

    Članovi glumačke družine PAPILON su
veoma mladi, ali već iskusni glumci:
    
    Vuk Vučko:  Đorđe Mitić
    Crvenkapa: Jelena Božić
    Pudlica Caca: Jelena Pantić
    Lovac Timotije: Branko Mitić
    Bakica: Jovana LegenAutor: Rade Pavelkić
    
    Reditelj: Violeta Stevanović
    Muzika: Nenad Milosavljević (grupa Galija)

    Pozorišna sala u „dvorcu“ je prelijepa, ali na žalost ima samo 95 mjesta! Zato, rezervišite na vrijeme mjesto za jedno nezaborvno poslijepodne:
    0676 958 04 56
    Najlakše se dolazi sa U3, stanica Gasometer, a u garaži je dozvoljeno i 3 sata besplatno parkiranje.
    ............................................................................................................................
                           DJEČIJA PREDSTAVA U BEČU
                                              Vuk se zbunio
   
    Dečija pozorišna grupa PAPILLON iz Beča će u subotu 23. juna održati premijeru mjuzikla Crvenkapa i zbunjeni vuk, po tekstu R.Pavelkića u režiji Violete Stevanović.
    Predstava koja će se od jeseni davati u redovnom programu kazališta Narrenschloss, nastala je kao rezultat pozorišnih radionica koje vodi Stevanovićeva. Mjuzikl se sastoji od 14 pjesama koje je posebno za ovaj komad komponovao Nenad Milisavljević poznat kao frontmen grupe Galija, između ostalog i dobitnik zlatne palme za muziku iz filma „Zona zamfirova“.
    Glumci su mladi, talentovani dječaci i djevojčice koji bi voljeli da jednoga dana postanu slavni glumci i glumice, a Violeta Stevanović, koja je i sama bila članica Dečijeg pozorišta „Boško Buha“ iz Beograda, učila glumu u bečkoj Staatsoperi i na seminarima glume u Londonu, ističe značaj ovakvog rada zbog činjenice da, na ovaj način djeca lakše ostvaruju kontakte i poznanstva, uče maternji jezik i postaju komunikativnija.
    Uloge su dodijeljene Jeleni Božić, Đorđu i Branku Mitiću, Jovani Legen i Jeleni Pantović, a predstava se igra u prelijepoj igraonici-dvorcu u bečkom Gasometeru – omiljenoj sali bečkih klinaca.
    Zbog ograničenog broja mjesta, ulaznicu za jedno nezaboravno poslijepodne možete rezervisati još sada na br. telefona: 0676 958 04 56.
    ................................................................................................................................
                                 
Violeta Stevanović – Biografija
                          Pozorišna gupa PAPILLON

    12. Aprila 1977. godine u Beču se rađa Violeta Mihajlović (Radić-Stevanović) u porodici slavnih glumaca: Ljubiše Radića, Dobrile Matić,... Juna 1980. godine odlazi za Beograd da bi krenula porodičnim stopama. Sa tri godine stoji svakodnevno na daskama poznatih pozornica, ide na balet i klavir. Glumi u preko 150 predstava godišnje do svoje 11. godine, kada se vraća za Beč i upisuje balet kod slavne balerine Marte Plamenac koja ulaže sav svoj trud u nju i usmjerava je bečkoj “Staatsoperi”, paralelno usavršava klavir u “Akademietheater”. 1994, 1995 i 1996 odlazi na višemjesečne seminare vezane za dramsku umjetnost u London koje završava sa odličnim uspjehom.
     Poslije višegodišnje pauze u radu, ali ne i u načinu života pronalazi kroz svoju djecu veliku ljubav u “igri” i 2005. godine pokreće projekat glumačke škole, a s tim i dječije pozorišne grupe “Papillon”, koja daje mogućnost djeci da kroz igru pronađu sebe u glumi.

 
 
always exclusive studio 2t