studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
Koraljka Dilić za MissUna
 
ET - u spotu "Što mi je trebalo to"
 
   
   Zagreb, 30.05.2007.- Grupa ET ovih je dana završila sa snimanjem video spota za pjesmu „Što mi je trebalo to", s kojom je ušla u finale Hrvatskogradijskog festivala u kategoriji pop-rock i urbane glazbe.
   Hit „Što mi je trebalo to" također se nalazi na njihovom nedavno objavljenom „Vrhunskom albumu", s kojim ET-jevci paralelno osvajaju glazbeni i medijski prostor širom Hrvatske.
    Za potrebe spota, neumorni Boytronic i Katarina Rautek, pod redateljskom palicom Darka Drinovca, protutnjali su Turopoljem u atraktivnom crvenom Fiat cabriu iz 1968., zastajkujući na probranim lokacijama u Novom Čiču, Kučama i u Čičkoj Poljani. „Snimali smo bez predaha, od jutra do mraka!" složio se i Boytronic, ističući da je spot posebno zanimljiv i dinamičan.
    Baš kao i pjesma koja žari i pali top ljestvicama, novi spot grupe Electro Team definitivno je prava poslastica za sve fanove, jer je zamišljen kao road movie, s igranom radnjom, u kojoj Katarina Rautek i Boytronic plijene pažnju svojim imidžem i novom kolekcijom ručnih satova „PUMA", koju u ovom spotu predstavljaju.
 
 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER

  always exclusive studio 2t