studio za dizajn i webdizajn 2t

home-ulazna

 

 Web studio 2t - ponuda

 

 

 

IZRADA I SMJEŠTAJ WEB STRANICA

Želite  lijepu i funkcionalnu web stranicu za Vašu firmu/organizaciju obratite se našem webstudiju. Samostalno i u suradnji sa drugim web-firmama, pružamo usluge izrade i postavljanja web stranica, registriranja domena i smještaja stranica na naše servere, koji su po tehničkim karakteristikama u samom vrhu. Ili, možda želite samo dio web usluga? Obratite nam se s povjerenjem. Ponudićemo Vam najprikladnije i kvalitetno rješenje za Vaše potrebe. U svakom slučaju, opišite Vaše potrebe i pošaljite nam e-mailom na adresu:

 studio_2t@yahoo.com 

(formular za narudzbe trenutno nije u funkciji, pa Vas molimo da nam se obratite e-mailom)

Reklamiranje:

Ako nemate potrebe za vlastitim web sajtom, Vašu firmu, proizvode i usluge možete reklamirati na web stranicama našeg Web Teama i suradničkih providera

 

Opcije:

Možete sami registrirati domenu (www adresu Vaših stranica sa nazivom Vaše firme, odnosno imenom kojeg odaberete). Možete i sav taj posao prepustiti nama. Za Vas ćemo izvršiti registraciju odabrane domene, te izraditi lijepu i funkcionalnu web stranicu i smjestiti je na server.

Hosting:

Sami ste registrirali domenu i izradili web stranicu. Potreban Vam je pouzdan, napredan i siguran server za smještaj stranice. Obratite se nama.

Promocija:

Nakon izrade i postavljanja  stranice, promoviraćemo Vaš sajt kroz naš razrađeni i moćni web-sistem.  

 
 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER
 

  always exclusive studio 2t