studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
***

exclusive: 26. maja/svibnja finalni izbor Miss Hrvatske 2006. (01)

 

Ivana Ergić Miss Hrvatske (01)
 
     Andrea Atanasov, druga pratilja, Ivana Ergić Miss Hrvatske 2006. i Marina Parlov prva pratilja

   Zagreb, 26.05.2006.- Ivana Ergić, prelijepa 18-godišnja maturantkinja iz Vodica, večeras je postala Miss Hrvatske 2006. i u septembru će predstavljati Hrvatsku na finalnom izboru za Miss Svijeta, koji će se održati u Poljskoj.
   Ona je prva od svih 15 hrvatskih missica koja ima kratku kosu. To je i doprinijelo da do pravog izražaja dođu pravilne, gotovo savršene crte lica, prekrasne velike oči i blistavi osmijeh. To sve upotpunjava i njena osobenost koju je ispoljila u studiju 9 HTV-a, pa je i logično što su je gledatelji i žiri nagradili krunom koja se dodjeljuje Najljepšoj. Da nije riječ o pukoj slučajnosti, potvrđuje lenta Miss fotogeničnosti koju je Ivani dodijelio stručni žiri sastavljen od profesionalnih fotografa. Iako je Ivana osvojila blistavi naslov i lente u oštroj konkurenciji zaista pravih ljepotica, svi se slažu  da je nova hrvatska Miss kompletna osoba i realno je očekivati da će to biti zapaženo i na svjetskom finalu. No, ako se priželjkivana očekivanja i ne ispune, ostaće nam prijatno saznanje da je Ivanina pojava nešto vanredno lijepo što se dogodilo na domaćim priredbama ljepote i da je ona već od ove noći istinski simbol ne samo ljepote, već vedrine i pozitivne enrgije mlade hrvatske generacije. Ove nezaboravne večeri, čini se, Ivana sa neuobičajenom frizurom za izbore, bila je favoritkinja kod svih prognozera. U zadnjem krugu glasanja, čuli smo, Ivana je imala duplo više glasova od protukandidatkinje, a zanimljivo je da je ovo zaista rijetka beauty-priredba koju nisu pratili uobičajena šaptanja o namještanju rezultata ili nešto slično. Eto, s Ivaninim izborom, svi su zadovoljni.
   Novoj hrvatskoj Miss Ivani Ergić, koja će 30.septembra u Varšavi predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru, krunu je predala prošlogodišnja pobjednica Šibenčanka Maja Cvjetković. Ivana je, uz ostale darove, dobila i automobil Mitsubishi Colt te novčanu nagradu od 3.000 eura.   
   Prvom pratiljom proglašena je 19-godišnja Zagrepčanka Marina Parlov, a lentu druge pratilje
ponijela je studentica Andrea Atanasov, također iz Zagreba. Ivana je osvojila i titulu Miss fotogeničnosti, dok je titulu Miss simpatičnosti, prema izboru natjecateljica, ponijela Diana Skec iz Kozarevca.
                                                     next:   Miss Hrvatske 2006.   (02) >>
......................................................................................................................................................................................

     U Grčku putuje Ivan Pečarević sa Visa
     05.06.2006.- U 12, 00 sati uz prisustvo javnog bilježnika, gospodina STIPE ŠAŠKOR, i uz prisustvo komisije ( VALENTINA ČEHULIĆ, HRVOJE STJEPAN ILIĆ I IVANA ERGIĆ ), aktualna Miss Hrvatske IVANA ERGIĆ izvukla je dobitnika nagradne igre GLEDATELJI BIRAJU - SEDMODNEVNO PUTOVANJE NA GRČKI OTOK SANTORINI ILIRIKE TURIZAM. Dobitnik je PEČAREVIĆ IVAN, sa Visa, kojeg je Ivana nazvala i čestitala mu na nagradi. ......................................................................................................................................................................................
   KAKO STE SUDJELOVALI U IZBORU MISS HRVATSKE >>  /   SVE O IZBORU MISS HRVATSKE>>
 
 
 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER

  always exclusive studio 2t