studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

The STRANGLERS

BONEY M

Duo TATU

Chippendales
Christopher Lambert
J.P.BELMONDO
MIREILLE MATHIEU
Koraljka Dilić za MissUna
 
Snimljen video spot za pjesmu „Nemoj se udavati“
 

   Zagreb, 29.05.2007.- Jasmin Stavros, koji je prije nekoliko dana u Hit Recordsu objavio svoj novi, dugoočekivani album, upravo je završio sa snimanjem video spota za hit pjesmu „Nemoj se udavati“ (fotografija sa seta u prilogu).
   Redatelj video spota Milo Ostović i sam se okušao u glazbenim vodama, a za Stavrosa je ovom prigodom odabrao više zanimljivih lokacija za snimanje: snimalo se na Jarunskom jezeru, u prirodi oko dvorca Bežanec i na lokalnim zagorskim cestama.
   Dio kadrova je sniman u zagrebačkom kozmetičkom salonu „Lora“, a svi uredski kadrovi snimljeni su u sjedištu tvrtke Presečki d.o.o., u Krapini. Inače, pjesma intrigantnog naslova „Nemoj se udavati“ nastala je u koautorstvu Jasmina Stavrosa i Maria Mihaljevića, a poručuje da se valja udati isključivo zbog prave, iskrene ljubavi, a nipošto iz koristoljublja.

  Novi album Jasmina Stavrosa
  „Nemoj se udavati"

 
   Zagreb, 24.05.2007.- „Nemoj se udavati", poručuje Jasmin Stavros svojim novim studijskim albumom koji će se u prodaji naći već 23. svibnja!
   Pjesma „Neka je šarala" s kojom je Jasmin Stavros najavljivao svoj povratnički album, već je odavno osvojila publiku, a pjesma „Nemoj se udavati" s kojom je Stavros ušao među finaliste prestižnog Hrvatskog radijskog festivala na Hvaru poharala je top ljestvice širom zemlje. Na albumu „Nemoj se udavati" (naslovnica u prilogu, izdanje Hit Recordsa) dvojac Jasmin Stavros i Mario Mihaljević zajednički potpisuju pet pjesama, a gotovo sve aranžmane napravio je Branimir Mihaljević.
   Na albumu se nalazi i remiks hita „Umoran" koji je Jasmin Stavros napravio zajedno sa sinom Milom Stavrosom. Jazz glazbenik, studijski bubnjar, skladatelj, samo su neke od kvaliteta s kojima se uz svoje pjevačke sposobnosti može podičiti Jasmin Stavros.
    U svojoj bogatoj i dugoj glazbenoj karijeri uvijek se uspijevao vinuti u sam vrh. „Kralj zabave", kako ga
često nazivaju fanovi, za sobom već ima 12 objavljenih albuma s brojnim uspješnicama, a „Nemoj se udavati" novim će hitovima zasigurno nadmašiti sve prethodne.
   Uz to, ljetna koncertna sezona je za Jasmina Stavrosa već odavno rasprodana a njegovi obožavatelji već sada tvrde da je pjesma „Nemoj se udavati" ovogodišnja ljetna himna!
 
 
© studio 2T, 2002. Sva prava pridržana. Mail to WEBMASTER

  always exclusive studio 2t