studio za dizajn i webdizajn 2t - studio_2t@yahoo.com 

home-ulazna

Miss International 2003.

Miss Maja Uzarevic

Miss Hrvatske 2003.

Miss Turizma BiH 2003.

Miss BiH 2003.

Miss Universe 2003

Miss Slavonije i Baranje 2003.

Zvijezde za humanost

Miss Iva Hrkac

Miss Earth - Winnie

Miss rukometa

 Miss Universe Hrvatske Ivana Delac

Frizure show

Miss World

Best Model

Miss Universe Istra

Haljina za Miss

Ivana i Tanja

Miss ex-Yu Stajerske

Miss ex-Yu Tromedja

Miss ex-Yu Salzburg

Miss ex-Yu Tirol
Sve Miss Slovakia
Miss Billiard 2002
Miss Hrvatska 2002
Miss BiH 2002
Miss Earth ´02.
TM of the World
Miss Dijaspora BiH u USA
Miss Una BiH 2002
Miss Europe
Miss Slovakia

Predstavnica BiH na izboru Miss Tourism International 2003.
Žanet Beneš "na ringu ljepote"


<< back

 
 
 
 Bez titule, ali u grupi najljepših žena svijeta
  Kuala Lumpur, 01.01.2004. - U kasne sate 31. decembra 2003., odrzana je finalna priredba Miss Turizma Internacional 2003. Spektakl ljepote pratilo je preko 4000 Maležana, ali i Australijanaca, Kineza i drugih, uglavnom ljudi iz diplomatskog kora. Oni su s djevojkama i docekali 2004. godinu uz šampanjac i ovacije svim učesnicama. Scena je bila vrlo lijepa i atraktivna. Tačno u ponoć, uslijedilo je krunisanje 8. po redu Miss Turizma Internacional (2003 godine), a to je  Angela Joan Beck Miss Juzne Afrike.
  Naša ljepotica, predstavnica Bosne i Hercegovine, Žanet Beneš, nije ušla u uži krug,ali sa velikim zadovoljstvom govori o svom boravku u prekrasnoj zemlji Maleziji. Evo nejne priče i utisaka:
  - Već i sama činjenica da sam ušla u krug najljepših žena svijeta i s njima provela 20 dana, kao i dolazak u Maleziju, čine da se osjećam ponosno. Ovo je veliki korak za mene. Dokazala sam se tokom takmičenja primjernim i otmjenim ponašanjem i učinila ponosnim  Aleksandru Kokotović i Bojana Zečevića, čija mi je agencija IEVE MODELS omogućila odlazak u Kulala Lumpur - kaže Žanet i nastavlja: - Tuzna sam što se vraćam bez neke titule, ali opet sretna sto ću moći moje utiske prenijeti dragim ljudima. Odmah nakon takmičenja, moj malezijski mobilni telefon je počeo da zvoni. Zvali su me Aleksandra, Bojan, moji divni roditelji koji su mi svo vrijeme bili podrška, prošlogodišnja Miss Turizma Internacional Aida Osmanović, prijatelji... Moram spomenuti Vernesu Džubur, Miss prijateljstva s našeg izbora Miss Turizma BiH u Sarajevu... Vernesa me je zvala iz Sarajeva da mi da svoju iskrenu podršku i da mi poželi sreću. To mi je mnogo značilo, baš kao i riječi mojih roditelja, direktora i prijatelja da sam ja za njih svakako pobjednica. Moj otac Marijan je bio uzbudjen, koliko i ja sama... Boravak u Maleziji uveliko mi je uljepšalo druženje sa Miss Hrvatske, Makedonije, kao i dvjema djevojkama iz moje matične modne agencije IEVE MODELS, Miss Belgije i Miss Bugarske, za čije zemlje Aleksandra Kokotović ima licencu...

  Finalne večeri Žanet je nosila atraktivan nacionalni kostim od dukata koji je uradila Minja Stjepanović, a na samom kraju je blistala u zelenoj večernjoj toaleti koju je za nju dizajnirala poznata sarajevska kreatorka Nermina Varešanović.

Miss Tourism Angela Joan Beck i pratilje >>

 

    

 
    

always exclusive studio 2t